23.3 C
Athens
Thursday, March 28, 2024

Bloomberg: Το Ether ετοιμάζεται να «αγγίξει» τα $10.500

Must read

To Εther (Ethereum), το δεύτερο πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο, θα μπορούσε να φτάσει στα $10.500, σύμφωνα με την Fundstrat Global Advisors LLC.

Ο στρατηγικός αναλυτής Ντέιβιντ Γκρίντερ βάσισε τους υπολογισμούς του στην επέκταση της χρήσης του Ethereum blockchain στις αποκεντρωμένες εφαρμογές χρηματοδότησης. Το Εthereum επίσης προχώρησε σε μία μεγάλη αναβάθμιση του δικτύου του, η οποία θα του επιτρέψει να παρέχει παρόμοιο αριθμό συναλλαγών με τις Mastercard Inc και Visa Inc.

Το Ether αποτελεί την «καλύτερη επένδυση βάσει του ποσοστού ρίσκου/ανταμοιβής, στο χώρο των κρυπτονομισμάτων», ανέφερε ο Γκρίντερ την Τρίτη ενώ προσέθεσε πως «το blockchain computing μπορεί να αποτελέσει το μέλλον των υπηρεσιών του cloud». Τα ρίσκα τα οποία υπολογίζει είναι προβλήματα με την πρόσφατη αναβάθμιση των υπηρεσιών του, ή την γενική μείωση των αξιών στην γενικότερη αγορά κρυπτονομισμάτων.

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (Decentralized Finance / DeFi) επιτρέπει στους καταναλωτές να δανειστούν ή να δανείσουν ποσά χωρίς την ανάγκη ενδιάμεσων υπηρεσιών όπως οι τράπεζες. Πολλές εφαρμογές αποκεντρωμένης χρηματοδότησης χρησιμοποιούν το Ethereum blockchain.

To κρυπτονόμισμα επέδειξε πενταπλάσια αύξηση το 2020, σε σχέση με την τετραπλάσια αύξηση του ήδη δημοφιλούς Bitcoin, εν μέσω του γενικότερου ράλι της αξίας των κρυπτονομισμάτων. Οι υποστηρικτές αναφέρουν πως τα ψηφιακά νομίσματα ωριμάζουν ως κατηγορία περιουσιακών στοιχείων, ενώ οι επικριτές υποστηρίζουν πως τα κρυπτονομίσματα παραμένουν έρμαιο της κερδοσκοπίας και της μεγάλης αστάθειας.

Η αξία του Ether κυμαινόταν στα $1357 το πρωί στο Λονδίνο.

More articles

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Latest article